Sobre el bloc i el seu autor

Vet aquí que l’autor d’aquest bloc fou un d’aquells nens que en època predemocràtica anà a una escola de les anomenades «laiques catalanes» on, a part de llegir i escriure i una mica de matemàtica i socials i naturals i història i altres matèries de gran profit, aprengué a fer ganxet en un dels anomenats «tallers».

Una pila i mitja d’anys després, un bon dia agafà un ganxet i una mica de llana i abans que se n’adonés havia fet uns amigurumis. I dels amigurumis a les mantes només hi hagué un petit pas, i d’aquí a apuntar-se a classes per aprendre a fer punt de mitja, un pas i mig. I ara es declara addicte a teixir, sobretot a la mitja, i no passa dia que no s’assegui una estona a enfilar punts del dret i del revés. Activitat que ha decidit posar per escrit en aquest bloc.

L’autor, tot s’ha de dir, ja fa anys que és blocaire i no us ha d’estranyar que acabin apareixent per aquí apunts publicats també a Un que passava, el seu altre i principal bloc.

I aquí acaba la presentació, que ja comença a ser massa llarga.

Només un apunt més: els comentaris no estan moderats, només la primera vegada que n’escriviu un l’autor l’haurà d’acceptar. I ja d’entrada us adverteix, estimats possibles lectors, que no deixarà passar cap comentari ofensiu o poc respectuós.