Blocs que tornen: Bloc de Filosofia, Geografia i Història

Ho explicaven els responsables del bloc divendres passat: torna el bloc de de la Biblioteca de Filosofia, Geografia i Història del CRAI de la Universitat de Barcelona. I per què en parlo, si no he parlat de la posada en marxa dels diversos blocs de l’anomenada Bloc@teca del CRAI?

Al llarg dels gairebé vuit anys que fa que vaig posar en marxa Un que passava he participat, amb més o menys freqüència, en altres blocs, però mai no havia tingut l’oportunitat de posar en marxa un bloc a la feina, i amb el Bloc de Filosofia, Geografia i Història vaig fer el pas. Durant poc menys d’un any, em vaig encarregar de l’edició del bloc, la redacció de les notícies —moltes de les quals proposades pels companys més convençuts, fins i tot alguna redactada per algun d’ells—; un cop vaig deixar la biblioteca, encara es va mantenir viu fins a l’octubre de 2009 i després s’aturà i no s’hi publicaren més apunts. Fins divendres passat, amb l’anunci del rellançament del bloc.

Cosa que, personalment, és una gran alegria i espero que els companys que editen el bloc continuïn durant molt de temps.

Sant Jordi

Imatge de Sant Jordi al Bloc de Filosofia, Geografia i Història

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *