La paraula màgica

Sí, ho hem de reconèixer: no existiríem sense ells, no podem viure sense ells, però moltes vegades desitjaríem que cremessin a l’infern per tot el que ens fan patir. Però de tant en tant, molt de tant en tant, tenen uns acudits que ens deixen amb un somriure sòmines a la boca: ho han sabut captar molt bé Gene Ambaum i Bill Barnes a l’Unshelved del 20 d’octubre de 2010.

Unshelved, 20 octubre 2010, per Gene Ambaum i Bill Barnes

És clar que també podria ser que aquest tanoca replicaire estigués prenent el pèl a la bibliotecària, acte que desvetllaria la ferotge i desfermada ira del gremi bibliotecari. I no hi ha res més perillós que un bibliotecari emprenyat…

(publicat simultàniament al costat fosc: «La palabra mágica»)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *