L’ària del diumenge: This is Halloween

Sí, sí: ja sé que això del Halloween no té gaire a veure amb nosaltres ni amb la nostra castanyada i Tots Sants i tota la pesca, però aquest Halloween m’agrada; m’agrada molt. El pitjor de tot? Que no sé quin m’agrada més: si l’original de la pel·lícula The nightmare before Christmas o la versió de Marilyn Manson. Sí, sí, heu llegit bé: Marilyn Manson… Aquí teniu les dues versions, trieu la que més us agradi…

(vídeo pujat per Schmarvin)

(vídeo pujat per whatsinyrwallet)

2 pensaments a “L’ària del diumenge: This is Halloween

  1. Replicant

    Mmm, difícil votar…però m’agrada més l’original, és que el senyor Manson em causa un lleuger…stress..per dir-ho finament…

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *