La citació: Francesc Torralba (3)

Ja fa més d’un any que vaig llegir el llibre de Francesc Torralba sobre la mort, però encara tinc guardats uns quants fragments que llavors vaig trobar interessants per una raó o altra. Avui hi recorro una vegada més:

Cal cercar intersticis, porositats a través de les quals sigui possible desobeir l’imperatiu general: No pensis! Pensar s’ha convertit en una tasca contracultural, en una activitat estranya, gairebé inusual, molt extravagant. Amb tot, cal exercitar-se en ella, perquè la transgressió és una expressió de la llibertat de pensament, un signe de vitalitat, una forma de revolta contra el que està establert i estereotipat. [p. 14]

  • Francesc Torralba. Planta cara a la mort. Badalona: Ara Llibres, 2008.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *