28a Setmana del Llibre en Català

Ja la tenim aquí: del 10 al 19 de setembre torna la Setmana del Llibre en Català, i torna a Barcelona… sense moure’s de Sant Cugat i visitant també Lleida i Girona… i embolica que fa fort. Que consti que no tinc res en contra d’aquestes poblacions; més aviat em sembla que continuem sense saber què es vol que sigui la Setmana ni com ni on s’ha de celebrar. En fi, almenys encara es fa i amb diferents seus es pot arribar a més lectors. Espero que sigui així…

Més informació al web de la 28a Setmana de Llibre en Català, fent clic a la imatge de sota:

Capçalera del web de la 28a Setmana del Llibre en Català

28a Setmana del Llibre en Català

2 pensaments a “28a Setmana del Llibre en Català

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *