L’ària del diumenge: L’estaca (Lluís Llach)

Ara que sembla que tornen a estar de moda les unitats indissolubles, per què no recuperar aquest clàssic del més clàssic dels nostres cantautors? Vaig patir-lo força quan era petit, i continuo patint-lo gaire: què voleu que us digui, no m’agrada com canta —això no obstant he de reconèixer que té cançons bellíssimes. En fi, que sembla que, l’estaca, no l’havíem estirat amb prou força… (i acaba aquí la meva particular setmana de l’emprenyat).

(vídeo pujat per Diruncat)

2 pensaments a “L’ària del diumenge: L’estaca (Lluís Llach)

  1. Eulàlia

    Ai a mi tampoc no m’agrada, en Llach…

    Mira a mi tot això de l’empenyamenta em sembla la “crònica de una muerte anunciada”, parafrasejant Gercia Márques i m’ha deixat freda, què vols que et digui…

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *