Frikitecaniversari

Al costat obscur estem d’aniversari: avui fa quatre anys que els Frikitecaris intentem aconseguir portar a terme vam posar en marxa la Dominació Mundial Frikitecaria. Sembla que no tinguem gaire èxit, però no us refieu de les aparences: sabem qui sou i on us amagueu, només estem esperant el moment oportú per manifestar el nostre poder. I ja que hi érem, hem canviat la façana. Tot i més a «Apio verde», al bloc dels Frikitecaris.

13 pensaments a “Frikitecaniversari

 1. Replicant

  “Sembla que no tinguem gaire èxit”…
  Discrepo.
  Després de 4 anys, diria que no n’heu tingut pas d’èxit en la DMF famosa…o el mateix èxit que han tingut uns famosos magistrats…d’un famós tribunal, per elaborar una famosa sentència,de cuyo nombre no quiero acordarme…
  De totes maneres, la criatura (el bloc) està fermosa..i compte, que va a més!!

  Respon
  1. Ferran - Un que passava Autor de l'entrada

   Ostres, això és un exemple d’allò d’aprofitar que el Pisuerga passa per Valladolid, no? Repli, em sembla que puc afirmar que en aquest desastre que esmentes els Frikitecaris no hi tenim res a veure 😛

   Respon
 2. Replicant

  Hola, “uniquepass” (per abreujar), repli feia una similitud…ja sé que (certs) desastres no són culpa vostra..no tindreu vosaltres la culpa de tot, oi?? ;-p

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *