De la primavera

En aquesta època de poques certeses i realitats canviants, només hi ha dos senyals segurs que anuncien sense marge d’error que s’acosta la primavera: la campanya publicitària d’aquests grans magatzems que tots coneixem, i l’arribada a les nostres cases de l’estol de papers que ens serviran per preparar la declaració de renda.

I ara que algú s’atreveixi a parlar-me del romanticisme i la primavera.

6 pensaments a “De la primavera

  1. Grine

    Yo lo veo desde un punto de vista positivo: la llegada de la primavera aleja a las mamás y a sus niños de la biblioteca, sobre todo de aquell@s que sólo van a la biblioteca a resguardarse del frío. Ya era hora de que llegara la primavera 😉

    Respon
  2. Retroenllaç: Experiments: el mètode Brian « Un que passava

  3. Retroenllaç: Experiments: S+7 « Un que passava

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *