L’ària del diumenge: «Pour mon âme» (Juan Diego Flórez)

Entenc que a qui no li agradi l’òpera li costi gaudir d’un espectacle així. Fins i tot entenc que a qui li agrada l’òpera, no li agradi un espectacle així. A mi se’m posa la pell de gallina i m’envaeix una joia tan forta cada vegada que escolto «Pour mon âme», que dijous al teatre vaig haver de concentrar-me molt per no posar-me a fer galls com un boig —la qual cosa seria en si mateixa un bon espectacle, sobretot quan em llancessin daltabaix com una pobra bomba orsini… El vídeo conté bona part de l’escena 11 del primer acte, a partir de «Messieurs son pere, écoutez-moi…». Si no el voleu veure sencer, els focs artificials comencen al minut 2:45 («Pour mon âme»).

(vídeo pujat per LiceuOperaBarcelona)

2 pensaments a “L’ària del diumenge: «Pour mon âme» (Juan Diego Flórez)

  1. Manel

    Quina ària més maca. Com bé dius, “la pell de gallina”. No em va ser possible veure-la per en Flórez, però Antonio Garcia (de l’artra repartiment) també ho va fer força bé. Una gran obra, recomenable per als no iniciats.

    Respon
  2. Retroenllaç: Nits d’òpera, 76: Juan Diego Flórez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *