Esmena

Escric a raig i no reviso el que he escrit, i així em va. De tant en tant, mirant per sobre un apunt del bloc, trobo una errada i llavors em planyo de no haver-m’hi mirat més i em prometo que a partir d’aquest moment escriuré, guardaré, revisaré, reescriuré —si cal— i, al final, només al final de tot, quan ja no hi hagi res que pugui fer mal als ulls ni provocar que algú em retregui la poca cura, només llavors, publicaré.

I passen els dies i em poso davant la pantalla de l’ordinador, i deixo que els dits ballin la seva dansa en staccato sobre el teclat, mentre a la caixa de text van estirant-se les línies que formaran l’apunt. I poso unes cometes aquí, i una cursiva allà, i l’enllaç que no falti. Ja ho tens tot? Sí? Doncs apa, publica, publica, publica.

I dies més tard, donant una ullada al bloc, trobo una X on hi hauria d’anar un set, i una coma que sobra, i un punt que falta. I dues lletres que de tant bellugar-se han perdut el nord i no són on els tocava. I em planyo de no haver-m’hi mirat més, i faig el ferm propòsit que la propera vegada escriuré, guardaré, revisaré, reescriuré —si cal— i, només al final, publicaré.

[—Nen, que passen cinc minuts de les dotze i demà s’ha de matinar. Deixa’t de romanços, publica l’apunt i a dormir, que ja és tard.]

10 pensaments a “Esmena

  1. Ferran - Un que passava Autor de l'entrada

   És un directe una mica diferit, però sí, Allau, té el seu encant deixar-les anar sense pensar-s’hi massa. Si no parles de l’activitat sexual de les persones, és clar, que llavors et pots ficar en un bon sidral per maleducat, masclista i no sé quantes coses més.

   Respon
 1. pere

  En què quedem: és un bloc o un blog?
  Només és un bloc!? Hi ha alguna cosas més seriosa o divertida que un bloc (o blog)?
  Ei, Ferran, que sí, que escrivim quan podem i sovint amb presses, però som la sal d’Internet (i perdó per la immodèstia per la part que em toca)

  Respon
 2. La

  Mmm…alguns estem “abandonadors” pel que a llibres es refereix…(sí, sí..vas ferir la meva animeta lectora…:) i d’altres us dediqueu a donar unes quantes puntades peu al Fabra…Bé, ens dediquem, que a mi tb m’ha passat això de rellegir després i pensar…”on tenies el cap, Laura, on tenies el cap!!!!” 🙂

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *