Cullerades

Àngela maria, ves per on. Mira que en som, els «ciutadans», de pocavergonyes i desvagats, que no tenim res més a fer que ficar-hi cullerada. Que vol dir ni més ni menys «intervenir sense ésser demanat». Deuen preferir que les anem entomant, sense dir ni piu. Doncs jo no ho veig així. Perquè els «ciutadans» resulta que tenim dret (i si no, l’hauríem de tenir) a vigilar què fan els «nostres» polítics, i si no ens agrada el que fan, dir-los-ho ben alt. Que està molt bé això d’anar a votar cada quatre anys, però entre dia d’eleccions i dia d’eleccions convé que de tant en tant algú els recordi quin càrrec ocupen, perquè l’ocupen i per a què l’ocupen.

2 pensaments a “Cullerades

  1. Replicant

    No staria malament, no, que algú els hi ho recordés (juntament amb els pobres pronoms febles…). Però és més fàcil (per ells) manar així…suposo…

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *