Top ten dels refranys catalans

En Víctor Pàmies es veu que no en té prou amb els nombrosíssims refranys que ha recollit als seus blocs paremiològics, que encara en vol més i convida tothom que vulgui participar-hi a enviar-li per correu electrònic els deu primers refranys que se li acudeixin (això sí, sense mirar blocs ni llibres ni demanar ajuda). La finalitat és «assajar una llista dels 10 refranys catalans més coneguts» i per això cal que utilitzem a la nostra memòria i ens en refiem. Jo ja li he enviat els meus deu refranys. Si voleu participar-hi, trobareu les instruccions completes i l’adreça de correu electrònic al seu bloc, a l’apunt titulat «Top ten dels refranys catalans».

4 pensaments a “Top ten dels refranys catalans

 1. vpamies

  Ferran,

  Moltes gràcies. Ja m’ho diuen que no en surto d’una i ja m’he ficat en una altra.

  Em venia molt de gust investigar sobre l’actualitat dels refranys i vosaltres sou qui em podeu donar dades d’ús d’una manera prou fiable.

  Feu anar la memòria i si, a més amés, em faciliteu dades d’on sou (o on heu viscut majoritàriament), podré intentar concretar llistes de refranys preferits per regions.

  Però em caldrà molta ajuda!

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *