L’ària del diumenge: «Voi che sapete» (Teresa Berganza)

Teresa Berganza no és una cantant que acostumi a fer aparèixer per aquí; de fílies i fòbies n’hi ha a cabassos i, per alguna raó, no he estat mai gairere aficionat a la mezzo madrilenya. En la seva segona visita a ca l’Un que passava, ens porta dues interpretacions de l’ària amb què dono la tabarra aquests dies, «Voi che sapete», una en un concert i l’altra en una representació operística. Aquí us les deixo.

(vídeo pujat per medicitv)

http://www.youtube.com/watch?v=JgfX4m5A9bg

(vídeo pujat per coloraturafan)

3 pensaments a “L’ària del diumenge: «Voi che sapete» (Teresa Berganza)

  1. Manel

    Doncs no està malament. No entenc gaire d’òpera encara que d’ençà uns anys m’he aficionat força i vaig tot sobint al Liceu. De les primeres sopranos que vaig escoltà una va ser la Renata Tebaldi la qual em va captivà. Possiblement, per això, és una de les meves preferides. També la Victòria dels Àngels, amb una veu i una personalitat insuperables. Malauradament, ambdues desaparesgudes.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *