Bromera a LibraryThing

Quan l’any passat la Gamoia va proposar de fer una crida a les editorials que publiquen en català perquè s’afegissin al programa de Crítics Matiners de LibraryThing, no sé si pensàvem que arribaríem a tenir èxit. L’amic i animador internàutic Jaume Llambrich respongué de seguida i ben aviat tinguérem al programa les Publicacions de la Universitat Rovira i Virgili repartint llibres en català a tot el món —literalment, en alguna ocasió tots els llibres oferts han viatjat més enllà de les nostres fronteres. Tot i això, la resta d’editorials consultades, fins i tot les més interessades, semblaven haver perdut l’interès: era una falsa alarma, afortunadament, i després d’uns intercanvis de correus electrònics, ja tenim una segona editorial apuntada al projecte. En el lot de febrer de Crítics Matiners apareix el primer llibre ofert per Edicions Bromera. Moltes gràcies a la gent de Bromera per adherir-se a la iniciativa; ara toca aconseguir que més editorials s’animin a fer-ho…

Logotip Edicions Bromera

4 pensaments a “Bromera a LibraryThing

 1. Jacme

  Ens hem de felicitar tots plegats, i a Bromera, és clar! ara només falta que a poc a poc s’hi vagen sumant més editorials!

  per cert, els llibres de PURV, no és que en alguna ocasió viatgen fora: en realitat, molt excepcionalment, es queden a l’Estat espanyol! 😀

  Respon
 2. gamoia

  Moltes gràcies a Bromera! I a Publicacions URV!
  Per cert, @Jacme, jo n’he aconseguit un 🙂

  En primícia us diré que tenim una altra editorial en fase de tempteig, observant i preguntant. A veure si finalment es decideix.

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *