Totes les baranes dels teus dits

Abans-d’ahir, encaboriat amb la iniciativa #biblioteca a Twitter (podeu llegir en què consistia a can Catorze: «Una experiencia de Twitter bombing: #biblioteca»), una mica més i se’m passa la presentació virtual del llibre Totes les baranes dels teus dits, a cura de Jesús M. Tibau i editat per Petròpolis, la nova iniciativa editorial d’en Jaume Llambric (en Jacme d’El basar de les espècies). El llibre recull més de cinquanta obres presentades a un concurs que es va fer al blog Tens un racó dalt del món, de Jesús M. Tibau, i que consistia a escriure un poema que contingués «a la barana dels teus dits», títol del darrer llibre de Tibau.

La presentació, per sort, no era en directe, de manera que, encara que fos una estoneta més tard, la vaig poder veure. Consistia en un vídeo en què Jesús M. Tibau fa la presentació del llibre i que està penjat al canal de vídeo de Petròpolis a Youtube. Però no cal que hi aneu, si us fa mandra: podeu veure el vídeo a continuació.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=k8qD4GF8wwQ]

3 pensaments a “Totes les baranes dels teus dits

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *