Recepta dominical

Ingredients:

 • una parella de pares
 • una parella de sogres
 • germans, germanes, cunyats i cunyades (al gust de cadascú)
 • parelles de germans, germanes, cunyats i cunyades (els que calgui)
 • una neboda petita
 • menjar i beguda

Procediment:

Asseieu tots els ingredients al voltant d’una gran taula (previ desmuntatge del menjador i rearranjament de mobiliari perquè hi càpiguen), havent-los regat generosament amb beguda una estona abans. Atipeu-los a cor què vols de bona teca acpmanyada de més beguda. Procureu que la conversa sigui fluida i llimeu les asprors que puguin aparèixer. Encomaneu-vos al sant que sigui perquè tot vagi com una seda i calmeu-vos, que tampoc no n’hi ha per tant.

PD. Que encara no es coneixien…

8 pensaments a “Recepta dominical

 1. Ivan

  És un moment crític, certament.
  Puc afegir una espècia que encara fa el plat una mica més picant: tant ell com ella són fills únics. Desaparèixen ingredients (cunyats et. al.) però els que hi ha es carreguen amb flaires més intenses.

  Salutacions.

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *