Valoració d’apunts i pàgines del blog

Com que no em puc estar de provar les noves funcionalitats que es van afegint a WordPress —bé, en general no em puc estar de tocar i toquejar tot el que té a veure amb Internet, webs dospuntcero, ordinadors, etc., encara que de tant en tant provoqui una catàstrofe de proporcions apocalíptiques—, com deia, que com que no me’n puc estar, he activat l’opció que permet que valoreu els apunts i les pàgines. Així que si teniu ganes d’examinar-me i d’ajudar-me a veure com funciona el sistema, no us estigueu de fer clic a l’estrella que vulgueu del grup d’estrelles que trobareu al començament final de cada apunt i de cada pàgina.

A veure què en surt, de tot plegat.

6 pensaments a “Valoració d’apunts i pàgines del blog

   1. Anna

    juàs!
    doncs jo tampoc! Però que quedi clar que jo no he fet res ni he tocat res ! De debò! 😛

    (apa…segueixo fent veure que treballo… )

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *