Crítics Matiners a LibraryThing

Diuen que qui demana rep. I a casa sempre s’ha dit que per demanar no es perd res, que el no ja el tens. A vegades, però, fa falta algú que es posi al capdavant i que prengui la iniciativa: aquest algú, en el cas que ens ocupa, ha estat la Gamoia. I si ens en sortim, li haurem d’estar agraïts.

Crítics Matiners és la traducció més o menys consensuada del títol del programa Early Reviewers de LibraryThing. Aquest programa consisteix en què determinats editors proporcionen gratuïtament un nombre d’exemplars de les novetats que publiquen perquè LibraryThing les reparteixi entre el membres de la plataforma que s’han apuntat al programa, amb la condició que llegeixin el títol que han demanat i n’escriguin una ressenya, que publicaran a LibraryThing i allà on vulguin. Podeu llegir com funciona a la pàgina del programa i seguir la conversa del grup impulsor a «LibrarytThing in Catalan: Crítics matiners?».

De moment, hi ha dues editorials que han respost afirmativament, URV (gràcies, Jacme) i Edicions 62; unes quantes que encara no han respost a la nostra petició, i a LibraryThing s’han mostrat encantats amb la idea. Ara només falta veure si s’hi afegeixen més editorials perquè ben aviat puguem tenir el primer lot de llibres a disposició dels Crítics Matiners de la comunitat catalana de LibraryThing.

5 pensaments a “Crítics Matiners a LibraryThing

  1. Anna

    Si és que no pareu! Quina colla de culs inquiets! (i sort n’hi ha…)

    Felicitats per l’iniciativa! I esperem que tiri endavant amb més adhesions!

    Respon
  2. Retroenllaç: Bromera a LibraryThing « Un que passava

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *