Disculpe, cómo se llega a la catedral del mar?

Potser la pregunta no va ser exactament així, però que van dir la catedral del mar prometo que van dir-ho. I tinc testimonis. I no hauria passat d’anècdota si no hagués sortit la mala bava que porto a dins i, sense perdre el somriure, hagués tret els preguntaires del seu error. Però ho vaig fer… involuntàriament, ho prometo: és que hi ha alguna cosa a dintre meu, alguna molla que salta quan menys m’ho espero i m’empeny a dir coses.  Això sí, quan ens vam adonar de què havia dit, no vam parar de riure durant una bona estona. Jo no diré res més, que em faig por i encara diria alguna bretolada: prou feina tinc a reprimir el minijo mala bava aquest que em posseeix de tant en tant. El Juanma ho ha explicat prou bé, i a ell us remeto: «El espíritu de la escalera».

I és que va ser la cirereta del pastís d’un magnífic dia de Sant Joan passat en molt bona companyia.

10 pensaments a “Disculpe, cómo se llega a la catedral del mar?

 1. allau

  Jo no sé com ho venen les editorials, però la primera vegada que vaig entrar a Santa Maria del Mar el pit se’m va eixamplar. Sóc ateu però reconec que l’espai de l’esperit funciona.

  Respon
 2. Juanma

  Santa María del Mar es la iglesia más bonita que hay en Barcelona. Tan desnuda, sin ese coro que destroza todas las catedrales góticas… Pobrecita, no se merece lo que le ha hecho Falcones…

  Pero bueno, ¿y lo que nos reímos el otro día?, ¿eh?

  Respon
 3. Ivan

  Encara sort que no us van demanar si a dins posaven música de “Tutto Pavarotti” 🙂

  Ara més seriosos, l’anécdota revela no només que que la novel·la ha tingut èxit i l’ha llegida molta gent: també ens diu que l’Ajuntament de Barcelona no ha fet res per complementar l’excel·lent promoció turística que ha suposat la novel·la de Falcones. Ni la peli de Woody Allen, ni La sombra del viento, ni …

  Salutacions.

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *