Mil apunts

Aquest és l’apunt número 1000. El mil públic, si més no, perquè al llarg del temps hi ha hagut altres apunts que han anat desapareixent —perquè ja no tenien sentit, o no venia a tomb mantenir-los, o simplement perquè parlaven d’eines del blog que ja no utilitzo o de coses de Blogger. Mil apunts, amb 2.533 comentaris (més els que es perderen en fallades d’aplicacions de comentaris i migracions mal fetes) i més de 50.000 visites els darrers dos anys (dels anys de Blogger en dec tenir estadístiques guardades en algun lloc, ara les hauria de trobar…).

I ara, què? Doncs ara a continuar, si més no fins que el blog faci sis anys, a seguir llegint i escrivint i compartint amb vosaltres les coses que em ve de gust. I agrair-vos la companyia, molt especialment als que esteu aquí des del començament —que encara hi ha algun lector d’aquella època.

21 pensaments a “Mil apunts

 1. Anna

  Japi birdtei to you….japi birdei too tooou… ( Ai no, que no toca això…)
  Enhorabona! Repeteixo: quina feinada! A pels següents 1000 (o els que vinguin…)

  Respon
 2. tina

  Caram, l’enhorabona! Jo et segueixo des que tenies el bloc de color verd (militar) amb lletres taronges a Blogger! Si ha plogut…!

  Respon
 3. allau

  Moltes felicitats, se t’ha criat un bloc molt hermós; però què vols dir amb això de continuar fins que faci 6 anys? Què passarà llavors? S’independitzarà i se n’anirà de casa?

  Respon
 4. elizabeth

  I que per 1000 entrades més et poguem seguir llegint, Ferran! 🙂
  La veritat és que el món dels blogs ha canviat moltíssim des que començavem amb Blogger…

  Respon
 5. julianen

  No et diré com diu el nou testament (llibre psicodèlic on els hi hagin), setanta vegades set, però si sis vegades sis, son els anys que em faria plaer fer-te companyia

  Respon
 6. Ferran - Un que passava

  Moltes gràcies a tots. Espero continuar, no sé si durant mil apunts més, Ferran, que això mai se sap, però si mentre tingui ganes de ficar-hi cullerada.

  Albert, és un dir, una fita per a mi mateix. Que escrita i publicada sembla que tingui més pes i tot 😉

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *