Nou-cents noranta-un

O menys nou, com preferiu. I és que ahir, sense adonar-me’n, vaig entrar en el compte enrere cap als mil apunts al blog. Mil en gairebé sis anys potser no són gran cosa, però aquí vénen: a poc a poc, dia rere dia, uns dies més inspirat, d’altres menys. Uns apunts més interessants a vegades, d’altres menys. Fins i tot alguns de desapareguts… perquè de tant en tant, en tornar la mirada enrere, m’he adonat que hi havia apunts que ja no tenien sentit, que hi havia apunts que en deixar l’anonimat eren massa evidents. Hauria arribat als mil fa una setmana, potser, o fa un mes; però tant se val: s’acosta el mil·lenni, i ja sabem que els canvis de mil·lenni són terribles (i si no que li diguin a Paco Rabanne).

Així, doncs, comença el compte enrere cap al nou mil·lenni. Esteu advertits.

9 pensaments a “Nou-cents noranta-un

  1. Retroenllaç: Nits d’Òpera, 59: Die Meistersinger von Nürnberg, de Richard Wagner « Un que passava

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *