L’ària del diumenge: «Parigi, o cara» (Maria Callas & Alfredo Kraus)

Canviem una mica. La proposta de l’Olympia de posar alguna cosa de la Maria Callas quan no trobés res més em va fer recordar un enregistrament de La Traviata, encara ara una de les meves òperes favorites i la primera que vaig veure en directe, allà per l’any 2002. L’enregistrament en qüestió es va fer al Teatro de São Carlos de Lisboa l’any 1958 i els intèrprets eren Maria Callas i Alfredo Kraus. Aquí en teniu un fragment, que inclou un dels duets més bonics de l’òpera: «Parigi, o cara».

Un tenor i una soprano, per variar una mica…

(De ilpiugrandetenore. En teniu algun fragment més a unquepassava: Verdi – La Traviata).

4 pensaments a “L’ària del diumenge: «Parigi, o cara» (Maria Callas & Alfredo Kraus)

  1. OLYMPIA

    Estic contenta de que la meva idea t’hagi estat útil i…no podies triar millor que aquest preciós duo on Callas i Kraus canten la seva immediata fugida de París i el segur guariment de la Violetta. Ma…e tardi, e tardi!.
    Salutacions afectuoses, Ferran.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *