Blocs de Lletres, atacat

I no és conya, encara que el títol doni peu a conyetes fàcils. Ahir l’Anna Llisterri (autora de l’indispensable Per a lectura i decoració) preguntava a Twitter si algú més, a part d’ella, tenia problemes per accedir a Blocs de Lletres. I no era l’única. De seguida vaig escriure al Josep Porcar, que aquest matí en parlava al seu blog: «Atac».

Davant fets així, et quedes sense saber què dir, només mostrar la teva indignació. Blocs de Lletres és una d’aquelles iniciatives que et fa continuar confiant en la utilitat del web, un projecte que només qui hi està al darrere sap la feina que li porta. Espero que en puguem tornar a gaudir ben aviat i que no es torni a repetir una putada com aquesta.

Actualització 13.03.2009: Blocs de Lletres ja es pot visitar normalment una altra vegada.

6 pensaments a “Blocs de Lletres, atacat

 1. AlbertU

  De moment prefereixo no pensar el pitjor (és a dir, que sigui intencionat): la xarxa està cada dia més entortolligada, de vegades estires un fil per aquí i et carregues alguna cosa per allà (avui mateix m’ha passat). Per tant, serem positius, sigui com sigui estic convençut que els benintencionats som majoria.

  Respon
 2. Ferran - Un que passava

  Pel que va dir-me en Josep per correu electrònic és un atac d’un hacker i no en sap el motiu, tot i que n’hi havia passat algun pel cap. No us puc dir res més, perquè tampoc no m’ha explicat res més.

  Espero, això sí, que puguem tornar a tenir ben aviat Blocs de Lletres en marxa i que no es torni a repetir.

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *