L’ària del diumenge… d’avui

La direcció de l’Unquepassava Opera Theater lamenta comunicar-los que la diva convidada a cantar l’ària del diumenge d’avui ha cancel·lat la seva actuació i no hem estat a temps a trobar-li una substituta o un substitut —sembla ser que tots tenien compromisos un diumenge a dos quarts de d’onze del matí… Convidem l’estimat públic dominical a bescanviar la seva entrada per una de la propera funció, que serà, si les dives i els divos ho permeten, el proper diumenge 15 de març de l’any de nostre senyor de dos mil nou.

Que sí, que aquesta setmana se m’ha passat preparar l’entrada d’avui…

9 pensaments a “L’ària del diumenge… d’avui

    1. Ferran - Un que passava

      No, Ferran, no en tenia cap. Això em passa per fer tots els papers de l’auca: ja veig que hauré de contractar un director general, un director artístic, un consell d’assessorament artístic i tutti quanti… 😉

      Respon
  1. Retroenllaç: L’ària del diumenge: «Parigi, o cara» (Maria Callas & Alfredo Kraus) « Un que passava

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *