Reto 2009: Póker de libros

Ja el tenim aquí! Gràcies a la Meri Gallego i al seu equip de col·laboradors, ja s’ha posat en marxa el web del repte de lectura del 2009. Enguany una mica més complicat, aparentment, que els dels anys anteriors però no tant com pugui sembla a primera vista: escales, fulls, pòquers i repòquers de lectures, algun dels quals ens faran suar per trobar la lectura que s’hi escaigui. Aconseguirem, com el 2008, arribar fins al final? Ens quedarem a poques lectures d’assolir el repte com l’any 2007? La resposta, amics i amigues, el 31 de desembre del 2009.

Póker de libros

Reto 2009: Póker de libros (enllaç)

11 pensaments a “Reto 2009: Póker de libros

 1. AlbertU

  Ferran, no sabia que érets un ludòpata. Bona sort i a pel repòquer!

  No crec que m’apunti. Per descomptat és la manera de llegir llibres que no haguessis conegut d’una altra manera; però prefereixo guiar-me per la inspiració del moment i les afinitats electives.

  Respon
 2. Ferran - Un que passava

  El problema és que sovint, tinc més ganes de llegir perquè sí (inspiració o afinitat electiva), que no pas per repte. El repte és poder-ho combinar…

  Et confessaré un secret: no sé jugar al pòquer! 😉

  Respon
 3. Eli Ramirez

  ai! jo vaig quedar en pèsima posició al repte 2008…
  i aquest, ara me’l miraré, però de Poker no en sé gens…! però va, aviam si aquest any em poso les piles…

  Respon
 4. Meri

  Ei benvinguts! quin banner més xul.lo que tens: el Repte tot nevat… i si enguany és més complicat és perque el nivell dels participants és estratosfèric, que sou uns lletramaníacs!!!

  Respon
 5. Ferran - Un que passava

  I qui ha dit que ens planifiquem, Deric? El repte d’enguany, precisament, és el que permet més improvisació. A més, només es tracta de llegir, no de batre recòrds… ni tan sols d’arribar al final (encara que arribar-hi és molt satisfactori!). 😉

  Respon
 6. Ferran - Un que passava

  Deric, em sembla que t’estàs mirant el repte 2008, que ja ha acabat. A la imatge gran hi ha l’enllaç al repte d’aquest any, que no va per països. El dels països ha estat complicadot, però no tant s’és capaç de llegit en anglès o francès.

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *