Esporgada

Avui m’ha agafat per mirar enrere i revisar les entrades antigues, a veure com havien quedat després de la migració. Algunes les havia revisades i editades, sobretot per afegir-los etiquetes i categories; d’altres romanien com havien arribat aquí. I he anat veient, confirmant s’escauria més, com el temps no passa en va; que els gustos i les aficions canvien; que algunes coses que vaig escriure fa uns anys, avui no les escriuria, no m’hi reconec… I alhora que etiquetava i classificava, m’he dedicat a esporgar: una entrada d’aquí, i una d’allà, i ja en van divuit. I continuarà…

4 pensaments a “Esporgada

  1. Anna

    Temps per fer neteja….Quin luxe!
    I si, es canvien els gustos, “s’evoluciona”… De vegades mirar enrere i veure d’on vens fa cosa…però és positiu.. Canviar és positiu (no hi ha res més trist que quedar-se encallat)

    (també s’ha de dir que hi ha gent que enlloc d’evolucionar, degenera…Però és evident que no és el teu cas! 😉 )

    Respon
  2. Retroenllaç: Esporgo novament « Un que passava

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *