Un que passava, objecte d’estudi

Llegeixo a Vent D Cabylia que aquest blog, entre altres blogs seguits de fa temps per qui escriure, ha estat proposat com a objecte d’estudi en una assignatura de Filologia Catalana a la Universitat de València sobre l’assaig impartida per Gonçal López-Pampló. A part de la sorpresa, només resta agrair al Gonçal aquesta atenció, que no és la primera: ja fa temps va esmentar aquest blog en un article a la revista Caràcters. No cal dir que l’ego avui està content, i només li reca una cosa: no saber quin serà el resultat de l’anàlisi de lectura d’aquest blog, si és que algú el tria com a objecte d’estudi, és clar.

Enllaços relacionats:

10 pensaments a “Un que passava, objecte d’estudi

  1. Ferran

    Hauràs de demanar-li al profe de l’assignatura les conclussions a les que han arribat. Seria força interessant coneixer-les. I si et fan servir de conillet d’indies .. que menys? no?

    Respon
  2. Ferran - Un que passava

    Ho és, ho és. A mi, de tota manera, em provoca un cert estranyament, una sensació de «goita què fan ara» amb la cella alçada… I el millor (pitjor) de tot, Llibrete, és que difícilment sabrem què en surt, de tot plegat.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *