Don Giovanni, per internet

Ens ho deia la Mei al seu blog fa uns dies: la Royal Opera House posava a disposició de tothom al seu web a partir del 5 d’octubre un Don Giovanni protagonitzat per Simon Keenlyside, Kyle Ketelsen, Marina Poplavskaya, Joyce DiDonato, Ramón Vargas, Eric Halfvarson, Miah Persson i Robert Gleadow. És la funció del dia 8 de setembre d’enguany, amb direcció escènica de Francesca Zambello i la Royal Opera Orchestra digirida per Charles Mackerras.

Els vídeos estan subtitulats en anglès i els acompanya força material per conèixer una mica millor aquesta òpera. Aquí us deixo el tràiler de l’òpera, on hi parlen la directora i dos famosos Don Giovanni (Keenlyside i Bryn Terfel), i a sota l’enllaç a l’òpera.

[brightcove vid=1753815247&exp=1485861831&lbu=http://www.roh.org.uk/video/index.html?bcpid=1733261711%26bclid=1740131613%26bctid=1753815247&w=486&h=412]

L’enllaç: «Watch Don Giovanni free online».

3 pensaments a “Don Giovanni, per internet

  1. Ferran - Un que passava

    No ho posa enlloc, Jacme, així que suposo que no (el més lògic, d’altra banda, tenint en compte que molts teatres d’òpera comercialitzen posteriorment enregistraments de les temporades). De tota manera, que ho hagin posat a disposició de tothom i que proporcionin les eines per enviar-ho per correu, o inserir els vídeos en un blog, diu molt a favor. I és també una bona manera de difondre l’òpera.

    Respon
  2. Retroenllaç: Nits d’Òpera, LVI: Le nozze di Figaro, de Wolfgang Amadeus Mozart « Un que passava

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *