La Paraula Viva a VilawebTV

Un dels primers descobriments internàutics que he fet en tornar de vacances ha estat la sèrie d’entrevistes «La paraula viva» que es va fer en ocasió de l’exposició «Cultura catalana, singular i universal» l’octubre de 2007 a la Fira de Frankfurt (notícia a Vilaweb sobre l’exposició). Ha estat gràcies a en Jaume Subirana, que cada dia posa al seu blog l’enllaç al vídeo que difon el portal VilawebTV.

El d’avui és l’entrevista que van fer a Imma Monsó i entre els publicats anteriorment hi ha el de l’entrevista a Mercè Ibarz. Per què destaco aquests dos vídeo i no uns altres? Doncs per una casualitat d’aquelles que de tant en tant es donen: Mercè Ibarz és l’autora de la biografia de Mercè Rodoreda que vam comentar fa uns dies, biografia que havia traduït la Tina Vallès, i a la presentació de la qual va participar Imma Monsó. Podria tancar el cercle amb un enllaç al comentari d’Un home de paraula, una novel·la més que recomanable… però no vaig escriure’n cap.

Aquí us ho deixo:

3 pensaments a “La Paraula Viva a VilawebTV

 1. gamoia

  L’estat actual d’internet és una meravella. Poder lligar documents de tot tipus i que estiguin a l’abast des del lloc de treball que hom escull, és una situació inaudita.

  Un 10 a Vilaweb i a tots els que us feu ressò d’aquestes iniciatives!

  Respon
 2. Ferran - Un que passava

  A veure si de mica en mica els vaig veient tots, Jesús, que de moment només n’he vist tres o quatre.

  Gràcies, Gamoia, encara que he de dir que altres han estat més “matiners” a l’hora de fer-se’n ressò 😉

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *