Presentació de llibre: Rodoreda. Exili i desig, de Mercè Ibarz

La Tina Vallès anunciava fa temps l’aparició de la traducció al català del llibre Rodoreda. Exili i desig, de Mercè Ibarz, traduït per la Tina mateixa, i alhora el recomanava a qui volgués «fer-se una idea de qui era i què escrivia Mercè Rodoreda, sense sentimentalismes ni judicis de valor» (paraules textuals de la Tina).

Ara ens recorda que el llibre serà presentat a l’FNAC de l’auditori L’Illa Diagonal el proper dijous 8 de maig, a dos quarts de vuit de la tarda. La presentació anirà a càrrec de l’escriptora Imma Monsó, l’editor Jordi Cornudella i l’autora del llibre.

4 pensaments a “Presentació de llibre: Rodoreda. Exili i desig, de Mercè Ibarz

 1. tina

  Gràcies, Ferran. Això dels “judicis de valor” que deia fa referència a aquella dèria tan nostrada de jutjar la vida de l’autora, la seva història personal, i fer servir aquest judici per llegir-ne l’obra. Ho aclareixo aquí per si de cas.

  Respon
 2. Ferran - Un que passava

  Benvingut abel!

  Gràcies per l’aclariment, Tina, i perdona que no t’avisés que inclouria el comentari, se’m va acudir després d’esmenar l’entrada.

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *