La transformació de Paper de Vidre

Capçalera de Paper de Vidre, robada vilment del lloc web original

Paper de Vidre es transforma. Fa dies que ens anunciaven que estaven en transformació i suposo que més d’un ens preguntàvem en què consistiria aquesta transformació. Doncs bé, ja tenim la resposta: la nova Paper de Vidre ja ha sortit i aquesta nit serà presentada al bar-restaurant Horiginal del carrer Ferlandina, a les 20:30 h. Res de PDF com els números anteriors, però amb totes les facilitats d’impressió i lectura que permeten els programes de gestió de contingut. I el contingut, és clar, que és el que compta.

Que què és Paper de Vidre? Aquest és el començament de la presentació de la revista dels responsables mateixos:

Paper de Vidre és una revista digital cultural eclèctica que pretén ser un punt d’acollida per a nous enfocaments (tant formals com conceptuals) de l’expressió escrita sobre diverses temàtiques que basculen des de les diferents disciplines culturals (cinema, literatura, música…) a les diverses problemàtiques socials, i que normalment són difícils de trobar en els grans mitjans de comunicació. S’hi inclouen reportatges, entrevistes, relats curts i articles d’opinió sobre temes molt diversos. [font]

Si heu arribat fins al final de la presentació, veureu que una de les coordinadores actuals és la «nostra» Tina Vallès, autora del blog L’aeroplà del Raval (aturat, ara per ara). No seré a la presentació (encara no he après a ser a dos llocs alhora), però sí continuaré llegint la revista en el nou format.

 

La imatge de dalt prové de la pàgina principal de la revista. Feu-hi clic i hi arribareu.

6 pensaments a “La transformació de Paper de Vidre

  1. Moonsa

    Ferran no m’hi deixa entrar, al paper de vidre. Si tens contacte amb la Tina o algú d’altre, avisal’s, semble que alguna cosa no els va ve amb el servidor. Espero que sigui temporal. Petons!

    Respon
  2. Ferran - Un que passava

    Moonsa, ho he provat i no tinc cap problema per accedir-hi. Potser era algun problema momentani de connexió o de servidors o vés a saber…

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *