Una bibliotecària per a la Biblioteca Nacional

Ahir es va saber finalment el nom de la persona que succeirà Rosa Regàs al capdavant de la Biblioteca Nacional  de España i, oh sorpresa, resulta que és una bibliotecària. Inconcebible, no sé on anirem a parar… Fora bromes, Milagros del Corral no només té formació bibliotecària, sinó experiència en la gestió biblioteques i  ha ocupat càrrecs relacionats amb les indústries culturals. Ara falta veure què podrà fer o què li deixaran fer en el poc temps que falta fins a les eleccions.

 La notícia al TelenotíciesCultura proposa Milagros del Corral com a substitua de Rosa Regàs a la Biblioteca Nacional») i a La VanguardiaMilagros del Corral será la nueva directora de la Biblioteca Nacional»).

2 pensaments a “Una bibliotecària per a la Biblioteca Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *