Esperit nadalencEsperit nadalenc, 03
Fotografia original de Ferran M.

No, no m’he tornat liró i no sé a quin dia visc —bé, algunes vegades sí que no ho sé, però avui no és un d’aquests dies—, ni toco campanes ni se m’ha avançat el calendari ni res per l’estil; tampoc no m’ha agafat la dèria de compartir fotografies anacrònicament, no.

És que un hom un bon dia comença a fer fotografies i a posar-les en aquest lloc anomenat Flickr, i el dia que menys s’ho espera li estan demanant permís per publicar una de les seves fotografies en una guia de viatges sobre la Ciutat. I és per això que, avui, encara en aquest estrany estiu que ens està proporcionant la natura, apareix aquí aquesta fotografia nadalenca: perquè ha estat seleccionada per aparèixer a la tercera edició de la guia Schmap! sobre Barcelona.

La fotografia en qüestió apareix a la secció Top Events de la guia Schmap! Barcelona. I a l’enllaç següent podeu veure les guies que hi ha disponibles: Schmap!! Worldwide Travel Guides.

I ara, a seguir tocant campanes.

9 pensaments a “Esperit nadalenc

 1. tina

  Ei, a mi també m’han seleccionat una foto, aquesta gent, una del CCCB. Celebro compartir guia i difusió fotogràfica amb tu! 🙂

  Veig que m’has fet cas amb la lletra L, esperaré curiosa el proper Saló de lectura de l’Uqp!

  Respon
 2. Un que passava

  Vaig veure fotos d’altres fliquerites, però cap de teva Tina! La buscaré amb calma. Sala de lectura, Tina, que no arribo a la categoria de Saló de Lectura!

  Tu també, Javier! Que bé! També la buscaré 😉

  Mucha, Peke; parecerá una tontería, pero que algo que haces como afición guste, ilusiona. Gracias!

  Gràcies, Elizabeth. Dona, gran, gran… metre setanta-quatre, si fa no fa 😛

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *