A porta tancada

A porta tancada, en la penombra, el silenci omple l’espai trencat només per les nostres passes i el xerric de les rodes dels carros curulls de revistes que vénen i van. A contrallum la pols dança en remolins al ritme dels valsos de Chopin que sonen a la sala més fosca. Tu et quedes, tu te’n vas, tu a la foscor del compacte, tu al prestatge viuràs. A fora el sol i el vent i els grinyols dels tramvies que arriben i frenen abans de travessar l’avinguda. A fora la calor i el silenci del campus buit. Acabats els exàmens, acabat el curs. Acabada una etapa, cal preparar el trasllat. No ha estat un diumenge qualsevol.

13 pensaments a “A porta tancada

 1. Ferran

  Aclariment tal vegada innecessari: no marxo, ni em trasllado, ni canvio de feina. Només el lloc de treball canvia, i aviat serem al Raval, davant del CCCB.

  Respon
 2. Ferran

  Per situació, hi guanyem molt, Esther. Tot i que tenir La Central a tocar pot tenir efectes nefastos sobre la meva economia.

  Espero que sí, moonsa!

  Sí, Tina, ho és. Encara que el nou edifici ja hagi nascut amb alguna deficiència, és una bona notícia.

  I tant que sí, La Dietrich!

  Respon
 3. Esther

  Ah! la Central… quina sort tenir-la tant aprop. Jo la tinc mooolt més lluny i també és nefasta per la meva economia i per l’espai de casa meva. Èncara que en el meu ranking va guanyant el FNAC…

  Respon
 4. Esther

  No veig per que El llibreter ens ha d’estirar les orelles. Sóc una visitant (i clienta, ainns) assídua del FNAC però com que en qüestió de llibres sóc molt “promíscua” també vaig a d’altres llibreries, al mercat de Sant Antoni el diumenges, etc.
  Per tant, no crec que hi hagi problema ;).

  Respon
 5. blackonion

  Nen, que bé!
  Ara podrem quedar de tant en tant amb més facilitat!
  Ja veuràs com el nou lloc t’agrada, es una zona molt maca. El raval està plé de llocs per anar, de teteries i de llocs molt xulos per pendre algo o menjar…

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *