De dona a dona, de mar a mar

Si dimecres era Mísia amb aires atlàntics, divendres fou Maria del Mar Bonet amb aires mediterranis. Després d’alguns anys d’absència, la cantant torna al Grec, a la plaça del Rei, i torna amb un repertori diferent: res de tonades de segar o de collir olives, res de cançons tradicionals turques, res de jotes… Ovidi Montllor, Joan Manuel Serrat, Guillem d’Efak, Jordi Guardans, mossèn Alcover i Miquel Àngel Riera amb música de Joan Bibiloni, un repertori diferent al que acostumava a presentar els últims anys de cantar al Grec, amb la mateixa Maria del Mar Bonet de sempre, tot presència, tot veu. Una veu que m’ha acompanyat des de ben petit i que encara m’acompanya de tant en tant: brindant per Hipòcrates, demanant abraçades o cercant l’amant.

Technorati tags:

7 pensaments a “De dona a dona, de mar a mar

 1. La Dietrich

  Al Este bar que pone Muebles Navarro hi havia un grup de gent a una taula que venien de sentir-la i havien quedat també molt encantats… ella torna a les arrels, a l’origen!

  Respon
 2. mad

  Enveja, especialment per la Mísia. Ja saps que jo també l’adoro…
  Moltes gràcies pels detalls, ara ets tu qui està al compte enrera, guapasso.
  Mil petons

  Respon
 3. Ferran

  No a la plaça del Rei, el seu escenari habitual durant 25 anys, Carlos: l’última vegada que hi va actuar va ser l’any 2001.

  Respon
 4. Mar

  És curiós, em dic com ella i no tinc gaire predisposició a escoltar-la, tot i que m´agraden els cantautors, ella no ha sigut mai el meu tipus, -musicalment parlant-.

  Salut!

  Mar B.

  Respon
 5. Ferran - Un que passava

  Amb els cantautors m’ha passat una cosa curiosa, Mar: havent-ne escoltat força a cada de petit, n’hi ha alguns que em produeixen rebuig cada vegada que ara els sento o els veig. No amb la Bonet, però; malgrat això, diguem que determinat repertori seu no m’agrada ni gota.

  Benvinguda i gràcies pel comentari.

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *