Wine and cheese… and bloggers, too

Dret prop del quiosc de la plaça Urquinaona observo la gent que s’espera prop de la boca del metro mentre intento reconèixer uns desconeguts. Em pregunto si també hauran arribat una mica abans i em busquen, així que em fixo en si algú em mira massa atentament.

Llavors el veig, mentre ve cap a mi amb un somriure d’orella a orella i em pregunta: Eres Ferran?, i el nus que tenia a l’estómac des de feia estona es desfà com per art de màgia. És l’Ike Janacek, de visita a Barcelona amb el seu amic el senyor Heredia, acompanyat de la Brisa, de Claraboya. I al cap d’uns segons se’ns afegeix la Mad, de la Sociedad Pajaril La Aurora. Sense comptar els amics que han obert blocs, aquesta és la meva primera trobada amb altres bloguers.

Després de les presentacions i dels comentaris sobre si ens imaginàvem com som o no, baixem fins a Santa Maria del Mar per prendre una copa. Vi i formatges, d’aquí el títol del post, acompanyen una conversa llarga, flexible, fluïda, en la qual es van entrellaçant temes i temes, amb els blocs com a nexe comú.

És estrany. È strano, que diria la Violeta Valery. Som quatre estranys, però no em sento gens incòmode. Crec que cap dels quatre se sent gens incòmode. És com si reprenguéssim una conversa interrompuda fa poc. Una conversa que hem d’interrompre massa aviat.

Benvingut a Barcelona, Ike Janacek.

Un pensament a “Wine and cheese… and bloggers, too

  1. Retroenllaç: Adéu, Ike Janacek

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *