Sessió de tarda, xvi: El bosque

De por? I un be negre. Una mica més d’allò que ens ofereix habitualment el senyor Night Shyamalam: una sorpresa fàcil i molt previsible, algun ensurt, una mica d’angoixa… L’argument fluix, trillat, previsible. Les interpretacions, bones (què es podria esperar de William Hurt, Sigourney Weaver, Adrien Brody o Joaquin Phoenix, si no?). Més por de viure al poble en què transcorre l’acció (The village és el títol original de la pel·lícula) que al bosc que n’aterroritza els habitants (el títol de la versió doblada és El bosque). No m’ha agradat, ho reconec, i m’ha avorrit.

Un pensament a “Sessió de tarda, xvi: El bosque

  1. Retroenllaç: Sessió de tarda, xix: Janghwa, Hongryeon (Dos hermanas) « Un que passava

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *