Las Cinco del Viernes, capítol xxxvi

Describe en 3 palabras un día normal en tu vida. Doncs mira, com que a mi m’agraden les frases amb substantius, verbs, preposicions, articles i tota la resta de faramalla, em sembla que serán més de tres paraules, tot i que un «dia normal» de la meva vida no és pas res de l’altre món: llevar-me d’hora per no fer tard a la feina, treballar la meva jornada habitual (de vuit a tres, sí, res a dir-hi?), dinar, anar a classe, tornar a casa, sopar i anar-me’n a dormir no massa tard perquè he de llevar-me d’hora per no fer tard a la feina, treballar la meva jornada habitual (de vuit a tres, sí, res a dir-hi?), dinar, anar a classe, tornar a casa, sopar i anar-me’n a dormir no massa tard perquè he de llevar-me d’hora per no fer tard a la feina…

¿Qué es lo primero que haces al despertarte y lo último antes de dormir? Obrir el ulls. Tancar-los.

¿Cómo es tu desayuno?¿Eres de los que desayuna en forma, o va comiendo a lo largo de la mañana? A veure, què és un «esmorzar en forma»? Un d’aquells familiars assegudets a taula? Mentida! Aquests només existeixen a les pel·lícules. De fet, el meu esmorzar consisteix en un cafè amb llet amb un croissant abans d’entrar a la feina, i un entrepà amb una coca-cola a mig matí, o un altre cafè amb llet amb una pasta. Menys els caps de setmana, quan tinc més temps i l’esmorzar gairebé sempre consisteix en pa amb tomàquet amb embotit, pernil o formatge, i després cafè amb llet i magdalenes…

¿Cuántas horas tiene tu día? ¿Las horas que no estás dormido? Tenint en compte que dormo a la nit, no es pot dir que mentre dormo sigui de dia, no? El meu dia comença a les sis del matí s’acaba normalment entre les onze i les dotze de la nit. Almenys durant els mesos en què hi ha classe. Després pot ser que acabi més tard, fins i tot.

Describe un día perfecto. Qualsevol dia que pugui dedicar a fer les coses que em vénen de gust i no les que he de fer per obligació.

Aquestes cinc i més, aquí: Las cinco del viernes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *