Librarian chic

weisz1.jpgweisz3.jpg

weisz2.jpg

Evelyn: Look, I… I may not be an explorer, or an adventurer, or a treasure-seeker, or a gunfighter, Mr. O’Connell, but I am proud of what I am.
Rick: And what is that?
Evelyn: I… am a librarian.

Rachel Weisz (Evelyn) a Brendan Fraser (Rick) a The mummy, d’Stephen Summers (1999).

Actualització 04.05.2004: aquesta entrada va ser fruit de la casualitat que ahir emetessin per AntoniaTres la pel·lícula La momia, la protagonista de la qual és una bibliotecària que en la primera escena de la pel·lícula fa caure a terra totes les prestatgeries de la biblioteca del museu d’antiguitats egípcies del Caire, i que cada vegada que veig em fa recordar els textos sobre el librarian chic que han anat apareixent a diverses bitàcoles bibliotecoses de les que tinc enllaçades: com aquest de la Catuxa de Deakiallí, «¿Son tod@s l@s bibliotecari@s así?»; aquest altre de la mateixa Catuxa, «Como ser un bibliotecario glamuroso»; o aquest de Barbol, que dóna nom a la cosa: «Librarian chic».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *