Las Cinco del Viernes, capítol xxx

Les cinc d’aquest divendres. En diumenge aquesta vegada. Què hi farem.

Si pudieras viajar 7 años hacia el pasado ¿Qué advertencia te darías a tí mismo(a)? Si pogués viatjar set anys enrere… a veure, fa set anys era 1997, encara no havia acabat la carrera, encara era becari… potser l’única que em faria seria deixar estar els cursos de doctorat, que no em van aportar cap satisfacció ni em van servir de res. Potser també m’hauria recomanat no anar tan de pressa sempre, deixar que les coses fluïssin al seu ritme i no intentar obligar-les a anar més de pressa.

Define tu vida en solo 3 palabras. Tres paraules. Sempre cap endavant? No ho sé, és difícil definir una vida. A vegades és com una muntanya russa, i d’altres com els meandres d’un gran riu. A vegades solitària, trista i avorrida, i d’altres plena de gent, alegre i interessant. La qüestió és viure-la i intentar superar sempre els mals moments, perquè només en tenim una.

Tu casa se está incendiando.Todos tus seres queridos y mascotas ya están a salvo,y sólo falta que salgas tú.Sólo hay tiempo de cargar con un objeto de tu habitación ¿Qué cosa rescatas? Si la meva casa s’estigués incendiant el més probable és que tingués un atac d’histèria. Però posats en el cas que no fos així, no sé què rescataria. Els llibres seria impossible intentar rescatar-los; les fotografies, potser. O potser un ós de peluix que em van regalar quan vaig néixer i que encara m’acompanya (sí, sí, tot això ja ho han dit el Pau, l’Aura i la Raquel). No ho sé, la veritat, i espero no haver de pensar-ho mai.

¿Qué tienes actualmente como wallpaper en tu monitor? Doncs una imatge en blanc i negre amb el Jack Skellington a un costat i la inscripció «Jack Skellington, the pumpkin king».

¿Qué es lo más aterrador que podría sucederte? En un altre temps potser hauria dit que se’m morís algú estimat. Però això ja m’ha passat, i més que aterridor és trist. Quedar-me impossibilitat de manera que hagués de dependre d’algú altre per sempre més i ser una càrrega.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *