Las Cinco del Viernes, capítol xxix

O, què has begut a l’hora de sopar, tu?

Ha començat el segon semestre… Sí, ja veus, quina novetat, ni que fossis l’únic. D’acord, ja ho sé que no sóc l’únic, però alguna excusa hauré de posar, no? Excusa? Per què? Per ser tan gandul? Ei, ei, ei, això no, eh? Però si surto de casa abans que surti el sol i torno quan les bruixes comencen a fer la ronda… què vols? Que no dormi ni una miqueta? Home, si m’ho poses així… però almenys avui respondràs les cinc del divendres… ja ho ha fet tothom menys tu. Però vols deixar d’una vegada de dir-me què he de fer i què no? És que fill, últimament, ni cinc, ni quatre, ni tres, ni dues… Que callis. Que les cinc les responc perquè em surt dels… perquè vull, i no perquè tu m’ho diguis.

I amb què em surt la Betty aquest divendres? Un dia lliure? Déu et senti filla meva. Doncs depèn de l’humor… Sempre has sigut un llunàtic Però vols callar d’una vegada? Deia que depèn de l’humor, potser quedar-me a casa, llegir una mica, escoltar música… o sortir, quedar amb algun amic, anar a fer un tomb i a prendre alguna cosa. Livin’ la vida loca, tu, eh? Vols callar que em desconcentres? Per començar el dia… no és que ho necessiti, però m’he acostumat a prendre un cafè amb llet, tot i que quan no en prenc, tampoc el trobo a faltar. I el fostprint? Que no els dius que prens fostprint? Home no crec que això sigui gaire interessant, no? Ah, vostè perdoni, és que m’ha enlluernat la profunditat de l’experiència matinera amb els cafès amb llet… Vés a la… tercera pregunta. Home, les coses em duren bastant, però tampoc acumulo coses velles… bé, hi ha un parell de jerseis de llana que m’agraden força i em poso per estar per casa. I quina és la propera? Ep, no dissimulis: ficades de pota, pijades fora de test… que n’ets un gran expert, tu.. No exageris, home, que tampoc no n’hi ha tantes… I la que tu mateix vas explicar fa uns dies, per la nostra vergonya? Tampoc no n’hi havia per tant… «Doncs em sembla que hi ha un error… veus?» Ho havies de dir en aquest to tan burleta? Com podeu comprovar, per poder-me relaxar i sentir-me bé amb mi mateix, hauria de matar aquesta veueta que sento… Intenta-ho. Ja m’agradaria veure com ho fas sense fer-te mal…. Prou, vols? No, no vull, nye nye nye nye. T’odio. I jo a tu, però no has respost l’última pregunta. És que no se m’acut res. No hauries de donar tantes voltes sempre a les coses, mira que t’ho he dit vegades…. Ja ho sé, però saps que em costa. I tant, que ho sé. Ei, al final les has respost totes. I això que deies que no podria… Apa, bona nit, doncs. Bona nit? Nois, no sabeu què m’espera… Bona nit tingueu.

Les preguntes d’aquest divendres eren: 1) Tienes el día libre, sin obligaciones ni recados pendientes. ¿A qué lo dedicas? 2) ¿Que necesitas para empezar bien el día? 3) ¿Hay algún objeto que sigas utilizando por viejo, roto o sucio que esté?¿Por qué? 4) Cuenta alguna metedura de pata tuya que sea memorable. 5) ¿Qué haces para sentirte relajado y bien contigo mismo?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *