Aventures i desventures d’Un que passava pel Caixafòrum, 1

Us explicava l’altre dia que vaig anar al Caixafòrum a veure una exposició de pintura flamenca. El que no vaig dir, i confesso ara, és que era la meva primera visita a aquest centre cultural. Què voleu, jo era bastant assidu al palau Macaya, i això d’haver de deixar un palau per anar a una fàbrica… D’acord, que sí, que fins ara m’havia fet mandra anar-hi; però divendres, ja que hi anava, havia decidit aprofitar la tarda: comprar entrades per un concert, veure l’exposició i visitar la mediateca.

De la part central de l’activitat, ja en vaig parlar, així que em centraré en la primera. El concert de què parlo no es farà fins a l’abril, però no vaig trobar res estrany en què les entrades es poséssin a la venda el dia 26. «Vés-hi de seguida», em vaig dir, «i així no et quedaràs sense entrades». I hi vaig anar.

M’acosto al taulell d’informació.

UqP: Hola, volia unes entrades pel concert.
Noia Encantadora Que Atenia Al Taulell: Ui, fins el dia 22 no estan a la venda.
UqP: Al tríptic deia el dia 26.
NEQAAT: Bé, doncs això, el dia 26.
UqP: Però és que avui és 31…
NEQAAT: Sí, però de gener i les entrades no es posen en venda fins al febrer.

Una persona normal i corrent, en aquest punt, hauria agafat el tríptic i hauria comprovat la veracitat de la dada. Però un servidor de vostès, no només va agafar el tríptic, sinó que mentre ho feia anava dient:

UqP: Doncs em sembla que hi ha un error… Veus?

I assenyala la data fatídica. La Noia Encantadora Que Atenia Al Taulell es mira el tríptic, es mira l’Impresentable que Volia Tenir Raó, i insisteix:

NEQAAT: No, està bé: vint-i-sis de febrer… i estem a gener, encara.

I la història acaba amb una rialla d’Un que passava al ritme del «Voldria fondre’m» mentre barbotejava una excusa tonta i intentava canviar la conversa preguntant per on s’anava a l’exposició. Així, a seques, no fos cas que també s’equivoqués de nom…

To be continued…

2 pensaments a “Aventures i desventures d’Un que passava pel Caixafòrum, 1

  1. Retroenllaç: Aventures i desventures d'Un que passava pel Caixafòrum, 2 « Un que passava

  2. Retroenllaç: Las Cinco del Viernes, capítol xxix « Un que passava

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *