Llevar-se a les vuit estant de vacances hauria d’estar prohibit per la Constitució

Avui a les vuit he fet un salt i he sortit del llit. M’he posat el barnús, i sense posar-me les ulleres ni res he baixat a l’estudi, he encès l’ordinador i he fet la repassada matinera de correu electrònic i bitàcoles. Tot jo era pura energia que maldava per sortir enfora en mil formes diferents: un parell de textos inspirats pel text que va escriure Fernando Siles ahir a Deakialli (i que haurien justificat que m’hagi posat a la seva llista); un altre sobre qui no em telefona quan ho ha de fer, i em sorprèn telefonant-me l’endemà de tornar de vacances; estudiar una mica per a l’examen que tinc d’aquí a poc; preparar una mena d’índex amb els textos de la bitàcola que es poden acollir a alguna categoria temàtica i que seria una mena de complement al sistema d’arxius de Blogger i del cercador que he posat (gràcies a aquest text de Not a pretty girl, «Mi Gúgel y otras cosas de querer poder»*); avançar amb el disseny d’una pàgina on posaré els punts de llibre que tinc…

Encara ple d’energia he pujat a dutxar-me i a afaitar-me, he esmorzat, he llegit el diari, he fet els llits… i he tornar a l’estudi amb la ferma voluntat d’aprofitar el matí. I què he fet? Doncs començar-ho tot i no acabar res, perquè a la mandra que anava creixent a mesura que el dia es feia més calorós s’hi ha afegit la segona part de la trilogia de El Senyor dels Anells. Que què hi té a veure? Doncs, molt, evidentment… feia dies que el meu germà i jo esperàvem que sortís en dvd, i avui ha anat a llogar-la i l’hem vist. Com volíeu que deixés passar ni un sol dia per sentir en Gollum jurar pel seu «tesssauro»*…?

I és clar, ens ha agafat l’hora de dinar a mitja pel·lícula, després acabar de veure-la, llegir una mica, quedar-se mig adormit ajagut a la gandula… En resum, que aquí em teniu, escrivint una entrada sobre res en concret i tot en general per amagar que avui ha estat un magnífic dia de no fer res de profit.

De fons, la veu rogallosa i els sentiments a flor de pell de les 30 grandes canciones de Chavela Vargas.

*Editat el 15.12.2008: els textos entre cometes eren enllaços a altres blogs, blogs que ja no existeixen o que no han conservat els textos antics.

2 pensaments a “Llevar-se a les vuit estant de vacances hauria d’estar prohibit per la Constitució

  1. Christi

    Jo no aconsegueixo mai llevar-me a les vuit, ni de vacances ni de no vacances… I mira que m’agradaria, eh… És curiós, sempre penso que aprofitaria més el dia…

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *