Las Cinco del Viernes

Aquesta setmana, les cinc del divendres arriben abans d’hora i tot. Què fem durant l’estiu en els nostres llocs d’estiueig, a part de descansar? Això és el que ens pregunten avui, com a complement a les cinc del divendres del divuit de juliol.

¿Se celebra algún festival de verano en la ciudad/pueblo dónde estás pasando el verano?¿Has asistido a alguna representación? El lloc on passo l’estiu, que aquest any és el lloc on visc la resta de l’any, no s’hi fa res a l’estiu. I si s’hi fa res, no m’ha interessat mai esbrinar-ho: massa barretina i tradició per al meu gust. En canvi, a Barcelona, que és la meva ciutat (encara que faci alguns anys que no hi visqui, és on faig vida), s’hi fa el festival del Grec, però aquest any no he anat a cap dels espectacles.

¿Has aprovechado el verano para iniciar o retomar algún hobby (pintar, escribir, hacer labores, construir maquetas con palillos…)? ¿Cómo se te está dando? Sí, he aprofitat per tornar a fer alguna fotografia. De moment amb una vella càmera digital del meu germà, però la idea és fer-ne també alguna amb la réflex… Ja veurem en què acaba el bon propòsit.

El verano, el calor. Gran momento para sacarse de la manga recetas refrescantes. ¿Es tu caso? ¿Cuál es tu recomendación gastronómica para pasar este verano lo más fresquitos posible? Fruita fresca i amanides de tota mena… bé, amanides que no impliquin haver d’escalfar algun ingredient.

¿Has abandonado el gimnasio por culpa de los calores? ¿O por el contrario, lo de quedarse en paños menores te incita a cuidar tu cuerpo? ¿O eres de los que ni en verano ni en invierno: el gimnasio, lo más lejos posible? Sóc d’aquests últims, ho confesso, tot i que fa mesos que prometo que m’hi apuntaré… però sempre trobo una excusa per no fer-ho. Em fa tanta mandra!

¿Te gusta el verano? ¿Cuál es tu estación del año favorita? No em desagrada, però no és la meva estació preferida. La calor i jo som enemics declarats, prefereixo molt més la primavera i l’hivern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *