Samen, d’Stephen West

Where the author shows to his readers the Samen shawl he knit back on May with Garnstudio Drops Alpaca held double.

La meva afició als patrons d’Stephen West és coneguda a bastament, tot i que de reconèixer que no tots els que crea m’agraden. Darrerament ha afegit a l’habitual joc de colors i textures, el joc amb la forma, i ha creat alguns patrons asimètrics, no massa complicats de fer però sí, potser, una mica complicats de posar-se. El xal Samen és un d’aquests patrons asimètrics, amb una ala més llarga que l’altra, i que també juga amb l’efecte jaspiat que li proporciona teixir amb dos fils de dos colors alhora.

En el meu cas, vaig optar per una llana una mica més gruixuda que la recomanada al patró: L’Alpaca de Garnstudio Drops Design que tenia per casa. El resultat és un xal de més de 2 metres de longitud que gairebé podré portar com si fos una bufanda perquè no és gaire ample.

El projecte no és nou, el vaig acabar al maig. Amb l’estiu que hem tingut, però, no vaig trobar el dia amb el temps adient per bloquejar-lo. I ara que tenim aquesta tardor transvestida d’estiu, he pogut bloquejar-lo i fotografiar-lo.

Us en deixo un tast i l’enllaç a la pàgina del projecte, on hi ha més fotografies.

20140514_westknits_samen_05

Samen

 

20140514_westknits_samen_07

Samen – detall

Leave a Reply