Estovalles individuals

In which the author shows the result of another of his attempts to control his sewing machine: a placemat.

De mica en mica, vaig aprenent a treure més profit de la màquina de cosir. El darrer projecte ha estat unes estovalles individuals que em serviran per fer menys grisos els dinars a la feina. He utilitzat les sobres de la tela amb estampat d’ulleres de la col·lecció Echino que vaig comprar a Nunoya i per, fer el darrera, un tros de loneta marró. El patró es diu Gingham placemats i el podeu trobar al blog A pretty cool life.

Aquest és el resultat:

20141012_estovalles_individuals

A punt per dinar…

2 Comments to "Estovalles individuals"

  1. 19 octubre 2014 - 8:13 pm | Permalink

    De debò que em tens desbordada….

    Ole i ole, “artrista” !

Leave a Reply