Resum estival

In which the author shows to his readers some of the projects he finished last summer. There are some more to show, but two aren’t still blocked and some can’t still be shown.

L’estiu ja ha acabat i molts teixidors ja esmolen les agulles i treuen les llanes més càlides i gruixudes pensant en el fred. Vol dir això que l’estiu ha estat una estació de repòs? I ara! Hem continuat teixint: a vegades amb fibres estiuenques com el cotó i el lli, o en estius com el d’aquest any, amb llana. I fent altres coses, és clar, per practicar noves tècniques apreses. El blog sí que ha reposat una mica, en part perquè alguns dels projectes no es podien fer públics fins a dates concretes… així que aquest apunt servirà de recopilació d’alguns projectes que havien quedat amagats. I encara en quedarà algun, fet a l’estiu, no del tot acabat o no del tot publicable…

Regal

A final d’agost, la Segona Neboda va fer 3 anys —les dues nebodes, Primera i Segona, són de l’agost. D’una és fàcil recordar l’aniversari: el dia de la Mare de Déu d’Agost. La Primera va tenir els seus regals, entre els quals un estoig que ja vaig ensenyar aquí (i que ja ha estrenat per anar a escola!), i la Segona també en va tenir: de teixits, aquesta conilleta amb uns quants vestits perquè hi pugui jugar… i deixar-la despullada, que es veu que és el que acostumen a fer les nenes que juguen amb nines. El vestit amb una calavera té una explicació: per celebrar l’aniversari, li van organitzar una festa de princeses pirates…

20140804_bunny_girl_dani_08

La conilleta pirata de la Segona Neboda

KAL estival de Greta and the fibers

Enguany no he participat al KAL de Teixicòmanes, però vaig participar i vaig ajudar a organitzar un KAL al grup de Greta and the Fibers a Ravelry. La idea inicial era escollir un patró entre diverses opcions, però al final cadascú va poder triar entre les cinc propostes que es van fer si en teixia una, o dues… o les cinc, com féu alguna participant. Jo vaig optar pel Sonetto shawl, que vaig teixit amb una Socks de Greta and the fibers. Aquí en teniu un tast (i més detalls i fotografies a la pàgina del projecte, com sempre):

20140621_gatf_kal_sonetto_02

Espardenyes

Fer espardenyes no ha estat flor d’un dia, i al final n’he fet quatre parells: el del curs i el de l’M van ser els primers, i després van venir el del C i un parell per a mi. Sí, les espardenyes ratllades són les meves, fetes amb la tela de Les Toiles du Soleil. No només les he portades, fins i tot les he remullades: em va agafar un xàfec i les vaig haver de tenir uns quants dies assecant-se. Encara les he pogut portar, però segurament l’any vinent me n’hauré de fet algun altre parell.

20140806_espardenyes_Carles_01

Les espardenyes de camuflatge del C…

20140814_espardenyes_Ferran

… i les espardenyes ratllades per mi.

I encara me’n falten per fer!

2 Comments to "Resum estival"

  1. 30 setembre 2014 - 2:59 pm | Permalink

    I diu de mi a l’hora de mullar espardenyes! Benvingut al club…. 🙁

    Les de colors són remoníssimes.

    Quina feinada que has fet…

Leave a Reply