Benvinguda, Daniela!

In which the author shows to his readers the present he knit for his piano teacher’s first baby.

Una benvinguda tardana per una nena ben puntual, que va néixer a finals de l’abril passat. No vaig poder portar el regal als seus pares de seguida perquè la mare va haver de quedar-se ingressada més temps de l’esperat, però finalment, el 8 de juliol, vaig poder quedar amb la mare (i la menuda).

La Tanit i jo fa anys que ens coneixem, però no tant com per conèixer les nostres vides al detall, i això va provocar una petita anècdota: un cop desembolicat el regal i després d’haver mirat per sobre les etiquetes on li havia escrit com rentar les peces… em va preguntar on ho havia comprat, perquè aquella mena de roba li agradava molt. Quan li vaig dir que ho havia fet jo, es va quedar de pasta de boniato!

I en què consistia el regal? Em vaig decantar per una manteta i una jaqueta, tot en fibres que pogués aprofitar a l’estiu.

La manta és una versió de només 8 colors de la Bear’s Rainbow blanket de Purl Soho, que vaig fer amb cotó Regata de la casa Rosários 4 i Safran de Drops. Dos detalls desllueixen una mica la peça: la unió dels quadrats no va quedar-me prou bé i un dels colors va destenyir al rentar-la i va tacar el cotó blanc.

Bear's almost rainbow blanket

(feu clic a la imatge per veure més detalls del projecte)

La jaqueta és el Puerperium cardigan de Kelly Brooker, teixit amb dos colors de lli de Rowan (Creative linen) i uns botons a joc de El Corte Inglés. Tot i ser una mica més gran del que necessitaria un nadó, quan li vaig donar ja li anava un pèl justeta, però encara l’ha pogut aprofitar.

Puerperium cardigan

(feu clic a la imatge per veure més detalls del projecte)

4 Comments to "Benvinguda, Daniela!"

  1. 5 agost 2014 - 5:13 pm | Permalink

    La jaqueta és moníssim, però la manta, m’encanta!

  2. 9 agost 2014 - 11:44 am | Permalink

    M’agraden molt les dues coses, sobreto la manteta. Els detalls que dius que desllueixen jo no els veig, però em va passar el mateix amb una manta de grannys, em va destenyir un color i va tenyir la part blanca, quina ràbia em va fer!

Leave a Reply