El cor fràgil de l’Eli

In which the author shows to his readers one of the last shawls he knitted: a bridal Fragile heart (a pattern by Boo-knits) made with almost 500 m of silk (Greta and the fibers SAC-750) and 567 beads.

«Nen, no podries fer-me un xal per tal i per qual?». Mares. La meva no fa mitja i em va demanar si li podia fer uns xals per unes conegudes; un ja el vau veure per aquí: el segon Henslowe, que vaig fer per la Doli. El segon era una mica més complicat: un xal per una núvia, per al dia del seu casament.

Quan em van dir que havia de ser per al casament, de seguida vaig tenir clar que el millor disseny que podia triar era alguns de la Boo-knits, que fa patrons on la major part és calada i estan pensats per posar-hi granadura. Després de mirar i remirar els patrons disponibles a Ravelry, vaig decidir teixir el Fragile heart amb prop de 500 m de seda sense tenyir (una SAC-750 de Greta and the Fibers) i 567 granets transparents de Miyuki per donar-li una mica de lluentor.

Malauradament, el dia del casament feia tanta calor que la núvia no es va atrevir a posar-se ni un xal de seda, tot i que el va fer sortir a les fotografies prèvies al casament. Sé que li va agradar i encara que només se’l posés un moment, ha valgut la pena fer-lo.

Aquí el teniu:

(feu clic per accedir a més fotos i detalls)

(feu clic a la imatge per accedir a més fotos i detalls)

La seda de Greta and the fibers la podeu comprar si seguiu l’enllaç següent: SAC-750 de Greta and the fibers.

4 Comments to "El cor fràgil de l’Eli"

  1. 30 juliol 2014 - 7:06 am | Permalink

    JO-LIN

  2. Angela M's Gravatar Angela M
    17 agost 2014 - 9:27 am | Permalink

    Em sembla un patró preciós. Tinc jo una seda gris fosca, també de la Marga, que em sembla…

Leave a Reply